Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Зустріч з випускниками!
11:40
Зустріч з випускниками!


01 жовтня 2013 року службою у справах дітей Білоцерківської міської ради була організована й проведена зустріч дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які у 2014 році досягають повноліття чи вибувають з різних форм влаштування, з представниками міського органу опіки та піклування.

Заступник міського голови Антонюк М.А. привітав усіх учасників зустрічі від імені міського голови Савчука В.П. та звернув увагу присутніх посадовців на необхідність дотримання державних соціальних стандартів, що стосуються захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Начальник служби у справах дітей Білоцерківської міської ради Валентина Миколаївна Кисельова в ході довірливої розмови з дітьми окреслила найважливіші проблеми, які можуть виникнути у них в самостійному дорослому житті. Спільно були обговорені стан та перспективи забезпечення підопічних дітей та вихованців інтернатних закладів житлом, подальшого їх навчання чи працевлаштування,  здійснення соціального супроводу над ними.

В заході взяли участь директор Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості Бобрик В.М, директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Севериненко Л. І., головний спеціаліст управління освіти та науки Яценко Н. П.

 
Переглядів: 551 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0