Головна » 2013 » Жовтень » 16 » У Тетіїві відбувся перший відбірковий тур обласної гри брейн-ринг — «Підліток і Право»
15:39
У Тетіїві відбувся перший відбірковий тур обласної гри брейн-ринг — «Підліток і Право»
IMG_0349 
11 жовтня 2013 року у місті Тетіїв, Київської області, відбувся перший відбірковий тур обласної гри брейн-ринг — «Підліток і Право». Метою гри є розвиток правової культури дітей, виховання в них поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та умінь, здобуття практичного досвіду щодо вирішення правових питань, профілактики негативних проявів у дитячому середовищі.

 В грі брали участь команди з Володарського, Тетіївського, Ставищанського, Таращанського, Богуславського, Миронівського, Рокитнянського, Сквирського, Білоцерківського, Кагарлицького районів, міст Біла Церква та Ржищів.

IMG_0352IMG_0343IMG_0330IMG_0325IMG_0317IMG_0312IMG_0307IMG_0298

 На початку гри з вітальним словом до учасників звернувся керівник апарату Тетіївської райдержадміністрації Возний Олександр Павлович.

 Гру оцінювало компетентне журі у складі заступника начальника служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Шаповал А.Г., начальника служби у справах дітей та сім’ї Тетіївської райдержадміністрації Обозної Л.М., керівника юридичної служби служби у справах дітей та сім’ї облдержадміністрації Сахно А.В. та головного спеціаліста Тетіївського районного відділу юстиції Романчук О.О.

IMG_0361

 12 команд змагалися за право взяти участь у великому обласному фіналі, з рештою в запальній боротьбі перемогу виборола команда Богуславського району, друге місце посіла команда з м. Біла Церква, а третє місце здобули хлопці та дівчата з Володарського району.

IMG_0334 IMG_0322

 Всі учасники гри були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками, а на переможців тепер чекає нелегка боротьба у фіналі.

IMG_0913 IMG_0404 

Тож до зустрічі у наступному етапі обласної гри брейн-ринг — «Підліток і Право».

Переглядів: 696 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0