Головна » 2017 » Грудень » 6 » «Свято вдячності»
11:46
«Свято вдячності»

«Свято вдячності»

Фото Служба у справах дітей Білоцерківської міської ради.Впродовж багатьох років «Преміум клуб VISION» є організатором допомоги дітям центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода», який займається реабілітацією дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах. На даний час в закладі перебуває 49 дітей.

Як зазначає представник фірми Ольга Олексіївна Карпова: «За багато років нашої дружби з дітками ввійшла в традицію новорічна акція «Чарівна скринька». Наповнювати скриньки нам допомагають добрі, чуйні, щедрі, турботливі жителі Білої Церкви! «Скриньки» ми наповнюємо теплими шапочками, рукавичками, носочками, засобами гігієни, вітамінами та фруктами!»
В цьому році «Преміум клуб VISION» спільно з працівниками та вихованцями центру «Злагода» проводитимуть перший Благодійний Світський Раут «Свято вдячності»! Мета цього заходу: збір коштів для придбання вітамінів для дітей центру «Злагода».
«Свято вдячності» відбудеться 10 грудня 2017 року о 10 годині в банкетному залі ресторану «Садиба». 
«Преміум клуб VISION» запрошує всіх небайдужих, щедрих душею жителів міста! В програмі: фуршет, фотосесія, благодійний аукціон дитячих поробок, виступи вихованців центру «Злагода», сюрпризи, лотерея та чудовий настрій !!!

 

Переглядів: 416 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0