Головна » 2018 » Травень » 24 » «Біла Церква – назустріч дітям»
13:15
«Біла Церква – назустріч дітям»

На виконання міської програми „Назустріч дітям” 31 травня 2018 року о 12:00 год. в приміщенні Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.С. Саксаганського м. Біла Церква проводитиметься традиційне щорічне свято під патронатом міського голови Дикого Геннадія Анатолійовича «Біла Церква – назустріч дітям»  для випускників 9-х, 11 (12)-х класів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  На свято запрошені міський голова, представники відділів та управлінь Білоцерківської міської ради, піклувальники та підприємці міста.

Похожее изображение

         На святі 42 випускникам будуть вручені грошові подарунки від міської ради: випускникам 11(12) класів – по 2000 грн., а випускникам 9 класів – по 1000 грн. Кожна дитина отримає особистий напутній лист  від міського голови такого змісту:

 

Юний друже!

 

Прийми мої найщиріші вітання з нагоди закінчення школи!

Перед тобою, випускником чи випускницею 2018 року, доля щедро розстеляє сотні життєвих доріг і стежин, які зможуть привести тебе до визнання й успіху.

Бажаю тобі твердо і впевнено стати на обраний путь. І нехай він буде світлим і чесним.  Вірю, що ти завжди зробиш правильний вибір між добром і злом, між достойним і ганебним та з гідністю виконаєш свій  обов’язок перед родиною, перед нашою міською громадою й перед Батьківщиною. Знай, що саме від тебе залежить майбутнє України.

Пам’ятай, що ти завжди можеш розраховувати на моє розуміння й підтримку, а особливо тоді, коли потребуватимеш допомоги.

Нехай святі собори прадавньої Білої Церкви стануть твоїми захисниками й оберегами протягом усього життя.

Збережи назавжди у своєму серці любов до рідного краю, ніколи не зрікайся свого роду, будь славним сином чи  дочкою українського народу.

 

Крім того, у святі візьмуть участь доброчинці міста, які підтримують особисті стосунки з дітьми, позбавленими батьківської опіки, та прийдуть привітати їх із значною подією – закінченням школи. Сподіваємося, що від них випускники також отримають щирі напутні слова та подарунки.

Подяками міського голови будуть вшановані окремі піклувальники за їх вагомий особистий внесок в особливо значиму державну справу захисту прав та інтересів дітей, за високу громадянську позицію, щедрість душі і благородство помислів  при багаторічному виконанні своїх обов’язків.  

Переглядів: 588 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0