Головна » 2013 » Листопад » 29 » Визначені переможці 14-ї обласної інтелектуальної гри брейн-ринг «Підліток і право»
15:55
Визначені переможці 14-ї обласної інтелектуальної гри брейн-ринг «Підліток і право»

IMG_9500 В останній день правознавчих змагань команди-фіналістки зіграли вирішальний, шостий тур, в якому позмагалися не лише у рівні знань, а й у швидкості мислення: для відповіді на запитання було відведено усього 15 секунд. Це був останній, фінальний тур, результат якого був доданий до загального результату команд.

 Після цього – конкурс капітанів. За ігровими столиками залишись тільки лідери команд. Для перемоги необхідно було якнайкраще сконцентруватися, адже в конкурсі капітанів відповідь на запитання натисканням на кнопку міг дати лише один гравець: найбільш підкутий знаннями і найспритніший. Боротьба була запеклою, і в результаті – визначився переможець: Дмитро Куц з м.Ірпінь. Нагородою за цей конкурс юнак дуже задоволений: по закінченні школи він буде зарахований на навчання до одного з юридичних вузів. У цьому Діму переконав один з членів журі конкурсу — заступник начальника з організаційної та правової роботи Головного управління юстиції в Київської області Дмитро Володимирович Решетило.

IMG_9422

 Що ж до підсумків гри команд – результат такий: перше місце в обласній інтелектуальній грі брей-ринг «Підліток і право» вибороли юні правознавці з м.Бровари, вони й стали володарями кубку. Друге місце – у команди з Володарського району, а третю сходинку зайняли інтелектуали з Києво-Святошинського району. Переможці були відзначені дипломами і грошовими винагородами. Також грамоти отримали найактивніші гравці та учасники дискусійного клубу, а ще кожна з команд була відзначена в певній номінації за підготовку презентації. За прагнення до перемоги, віру в свої сили і оптимізм були нагороджені усі гравці з команди центру соціально-психологічної реабілітації «Отчий дім».

IMG_9487 IMG_9472 IMG_9461 IMG_9454IMG_9335

Переглядів: 609 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0