Головна » 2013 » Грудень » 4 » Відзначення Міжнародного дня інвалідів
13:03
Відзначення Міжнародного дня інвалідів
03 грудня в Білій Церкві відбувся захід з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів.

Міський голова В.Савчук поінформував про заходи, які проводить міська влада щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича, що спрямовані на посилення соціального захисту малозахищених верств населення. Наголосив, що пріоритетом у роботі міської влади є підтримка, соціальний захист та вирішення проблем білоцерківців з обмеженими фізичними можливостями, яких в місті проживає більш як 12 тисяч різних груп і категорій, з них – 865- це діти-інваліди. Відмітив, що в Білій Церкві створені і функціонують ряд громадських організацій, які опікуються проблемами інвалідів та закладів, що допомагають соціально адаптуватися білоцерківцям даної категорії.

Міський голова підкреслив, що за рахунок коштів державного бюджету здійснюється реалізація ряду програм соціального захисту інвалідів, які проживають в місті. Так, за 11 місяців поточного року надана державна підтримка особам, які мають інвалідність, на суму більше 22 млн.грн.

Висловив слова вдячності керівникам організацій і установ, які опікуються інвалідами, адже завдяки їх особистій увазі вирішуються індивідуальні питання даних білоцерківців.

З нагоди Міжнародного дня інвалідів міський голова вручив грамоти міської ради та її виконавчого комітету з наданням матеріальної допомоги 28-ми білоцерківцям із обмеженими фізичними можливостями.

Під час заходу також були вручені почесні грамоти, грамоти та подяки  Центрального правління УТОС.

Присутні на заході мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні творчих колективів будинку культури Білоцерківського учбово-виробничого підприємства УТОС, Білоцерківського виробничого підприємства «Весна» УТОГ та ін.

У заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, начальник управління соціального захисту населення міської ради  Г.Мельніченко, представники громадськості та місцевих ЗМІ.

                                За даними сайту Білоцерківської міської ради

Переглядів: 598 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0