Головна » 2013 » Листопад » 29 » «Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як можливість працевлаштування».
16:28
«Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як можливість працевлаштування».
28 листопада 2013 року відбулося засідання круглого столу для осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості на тему: «Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як можливість працевлаштування».


В ході заходу присутні були ознайомлені спеціалістом служби у справах дітей Білоцерківської міської ради Кревською Н. В. та практичним психологом центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Злагода"  Колядою Н. В. з сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зокрема про влаштування таких дітей у прийомні сім"ї та дитячі будинки сімейного типу.
В ході бесіди розглядалися аспекти соціальних гарантій захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомних сім"ях (дитячих будинках сімейного типу) та психологічні проблеми з якими зіштовхуються ці родини.






Переглядів: 721 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 5.0/1