Головна » 2013 » Листопад » 25 » Фінал гри брейн-ринг "Підліток і право"
14:00
Фінал гри брейн-ринг "Підліток і право"
На Київщині пройшов фінал 14ї обласної інтелектуальної гри брейн-ринг «Підліток і право». На змагання були присутні 10 команд-переможців відбіркових турів: юні правознавці з Богуславського, Яготинського, Володарського, Києво-Святошинського районів, міст Біла Церква, Ірпінь, Бровари, Васильків, Бориспіль, а також команда обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Отчий дім».

IMG_7675 

Першого дня фінальних змагань діти знайомилися,ближче пізнавали один одного під час різноманітних конкурсів та розваг, раділи старим друзям, вітали у колі шанувальників брейн-рингу новачків.

IMG_7634

 Також цього дня фіналісти мали можливість заробити свої перші бали, демонструючи виконання домашнього завдання – презентацію команд.

 IMG_7741 IMG_7786

Протягом  трьох днів будуть проходити фінальні ігри, які й визначать переможця змагань серед команд юних правознавців Київщини.


22 листопада 10 команд, які за результатами відбіркових турів стали учасниками фіналу інтелектуальної гри брейн-ринг «Підліток і право», зіграли три перші раунди змагань. Втім, їх результати залишатимуться в таємниці до останнього дня обласногофіналу.Інтрига триматиме команди в тонусі, не дозволить розслабитися чи зневіритись у своїх силах.

IMG_7913

 Варто відмітити, що цього року на брейн-рингу – чимало нововведень: гра стала більш живою, емоційною, яскравою завдяки удосконаленим технічним можливостям. Уся гра проходить в інтерактивному режимі: запитання а також варіанти відповідей на них виводяться на монітори комп‘ютерів, які знаходяться на ігрових місцях команд. Команда обирає правильну відповідь і позначає її, враховуючи відведений час. Підрахунок балів за правильні відповіді здійснює спеціально розроблена для брейн-рингу комп‘ютерна програма. У фінальному турі та на конкурсі капітанів, що відбудуться в останній день брейн-рингу, командам доведеться позмагатися ще й на швидкість: на ігрових столах є кнопка, яку треба натиснути, щойно команда позначила варіант відповіді, яку вважає правильною.

IMG_7830 IMG_7847

 Також цього року команди мають шанс вибороти високі бали, продемонструвавши достойну підготовку домашнього завдання – презентації команди та висвітлення однієї з дискусійних тем. Другого дня змагань чотири команди висловили свій погляд на актуальні проблемні питання сьогодення, а інші учасники фіналу жваво й активно дискутували з ними, пропонуючи своє бачення тієї чи іншої теми.

IMG_7937 IMG_8098

Переглядів: 1035 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0