Головна » 2019 » Лютий » 21 » У Білій Церкві суд виніс перше рішення за булінг у школі – батьки сплатять штраф
08:25
У Білій Церкві суд виніс перше рішення за булінг у школі – батьки сплатять штраф

В одній зі шкіл Білої Церкви систематично цькували та ображали 13-річного хлопчика.

Як повідомила прес-служба Білоцерківського відділу поліції, знущався над однолітком його однокласник, він бив хлопця руками, забирав і ховав його речі , словесно ображав.  

Після постійних знущань, мати 13-річного школяра звернулася до поліції з проханням притягнути до відповідальності батьків малолітнього порушника.

Під час перевірки поліцейські зібрали всі необхідні матеріали зі школи – доповідні записки вчителів на ім’я директора та відеодокази. Крім цього з’ясувалося, що на матір порушника в минулому вже складали протокол за неналежне виконання нею батьківських обов’язків. Адміністрація школи неодноразово проводили з батьками порушника бесіди стосовно поведінки їх сина під час уроків, систематичні запізнення та вживання нецензурної лексики.

Після проведення перевірки поліцейські склали відносно матері адміністративний протокол за ч.3 ст.173-4 КУпАП (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу). В суді жінку визнали винною у скоєнні правопорушення за цією статтею наклавши стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Будьте завжди у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua уTelegram та Facebook!  

Переглядів: 492 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0