Головна » 2018 » Березень » 13 » Розширене засідання щодо створення місцевого плану
15:15
Розширене засідання щодо створення місцевого плану

Найкращі спеціалісти з усіх галузей та закладів міста Біла Церква, дотичних до проблем захисту прав дітей, взялися за створення місцевого плану розвитку й вдосконалення системи соціальних послуг для дітей і сімей з дітьми.

Сьогодні відбулося друге, розширене засідання робочої групи з участю депутатів міської ради, представників громадськості, благодійних організацій та засобів масової інформаціі. Служба у справах дітей впевнена, що умовно названий план «Три «П» (Попередження влаштування дітей в інтернатні заклади, Повернення їх із інституцій в біологічні родини, в сім`ї родичів чи в інші сімейні форми тощо, розвиток у громаді необхідних Послуг з метою уникнення інституційного догляду дітей) невдовзі буде доопрацьований і затверджений, а його реалізація дасть у майбутньому свої позитивні результати. 
Якщо Ви бажаєте надати свої пропозиції до цього плану чи хочете особисто долучитися до його реалізації, ставши наставниками, патронатними вихователями, прийомними батьками чи батьками-вихователями або ж усиновлювачами, то Ви — «наша Людина»! Поспішайте! Пишіть, телефонуйте, приходьте! В службі у справах дітей Вас вислухають, проконсультують, навчать, підтримають і ...допоможуть реалізувати батьківський потенціал! 
Рухаймося всією громадою вперед, назустріч дітям, аби Біла Церква справді стала містом безпечним і дружнім до дітей, як задекларовано в міській міжвідомчій програмі «Назустріч дітям»!

 

Переглядів: 541 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0