Головна » 2014 » Лютий » 14 » «Мати і дитина разом» — попередити соціальне сирітство, врятувати сім’ю
19:06
«Мати і дитина разом» — попередити соціальне сирітство, врятувати сім’ю

Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний соціальний центр «Мати і дитина разом» — попередити соціальне сирітство, врятувати сім’ю.

З метою попередження соціального сирітства, в області продовжує ефективно діяти Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний соціальний центр «Мати і дитина разом».

 аклад створений з метою попередження соціального сирітства, основним завданням якого є надання соціально-психологічної допомоги матерям, які з різних причин опинились в складних життєвих обставинах, за яких існує ризик відмови від новонародженої дитини, розвиток відповідального батьківства, формування прихильності матері та дитини, попередження направлення дітей до інтернатних закладів.

 Лише у січні 2014 року в центрі було проведено 34 заходи які сприяли попередженню сирітства та формуванню відповідних навичок для матерів які знаходяться в закладі. Зокрема, проводилися групові заняття на теми: «Емоційний зв’язок матері та дитини», «Планування бюджету», «Безлад в кімнаті – безлад в думках», бесіди: «Себе зрозуміти, себе змінити», «Будуємо відносини в сім’ї», практичні заняття: «Способи стримування негативних емоцій», «Родина і родинне дерево», «Плануємо приготування святкових страв» та багато інших.

Переглядів: 601 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0