Головна » 2014 » Травень » 29 » «Біла Церква – назустріч дітям»
15:14
«Біла Церква – назустріч дітям»

       На виконання міської програми „Назустріч дітям” 28 травня 2014 року о 15:00 год. в приміщенні Будинку урочистих подій, службою у справах дітей Білоцерківської міської ради було організовано традиційне щорічне свято під патронатом міського голови Савчука Василя Петровича «Біла Церква – назустріч дітям»  для випускників 9-х, 11-х класів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

   На святі заступник міського голови Антонюк Микола Анатолійович привітав випускників та їх піклувальників, вручив дітям направлення для вступу до навчальних закладів й матеріальну допомогу в сумі 700 грн. кожному випускнику 11 класу і 400 грн. кожному випускнику 9 класу. Кожному із випускників були вручені  листівки із напутніми словами від міського голови такого змісту:

Юний друже!

Щиро вітаю тебе із закінченням школи!

Куди б не привели тебе дороги правди й істини від шкільного порогу та від отчого дому, завжди пам’ятай моє щире напутнє слово: стань гідним продовжувачем свого роду, шанованим представником нашої славної білоцерківської громади, чесним, відданим патріотом українського народу. Саме від тебе залежить завтрашній добробут і благополуччя твоїх рідних, майбутнє нашого величного міста Біла Церква та процвітання всієї Батьківщини.

Сподіваюся, що ми будемо гордитися твоїми успіхами!

Будь впевнений, що ти відчуватимеш мою руку підтримки завжди, й особливо тоді, коли потребуватимеш допомоги, бо «Назустріч дітям» - це не лише назва міської програми щодо захисту й підтримки дитинства, це моє життєве кредо, це девіз нашого міста.

Вірю, що ти завжди знайдеш підтримку, милосердя й розуміння людей, з якими тебе буде зводити доля. Знай, що реалізація міської програми, щодо захисту і підтримки дитинства «Назустріч дітям» - це важлива, моя особиста справа честі, громадський обов’язок міської ради.

 

    Подяками міського голови були вшановані кращі піклувальники за їх вагомий особистий внесок в особливо значиму державну справу захисту прав та інтересів дітей, за високу громадянську позицію, щедрість душі і благородство помислів  при багаторічному виконанні своїх обов’язків.

   На святі були присутні представники відділів та управлінь Білоцерківської міської ради, піклувальники та підприємці міста.

      Свої вітання всім присутнім подарували учні дитячої музичної школи № 2.

 

 

 

 

 

Переглядів: 636 | Додав: Ditu_bc | Рейтинг: 0.0/0